Sato-osuuden tilausehdot kaudelle 2020

Sato-osuusmaksu kaudella 2020 on 250€ (sis. alv 14%). Maksu laskutetaan sähköpostiin lähetettävällä laskulla kahdessa erässä. Ensimmäinen erä laskutetaan heinäkuussa, toinen syyskuussa. Kaudella 2020 tilaajilta ei peritä muuta kumppanuus- tai jäsenmaksua.

Tilaaja sitoutuu noutamaan satolaatikot tilauksen yhteydessä valitsemastaan paikasta. Toimituspaikkaa ei voi vaihtaa kesken kauden. Noutamattomia laatikoita ei korvata, eikä niille voi sopia korvaavaa toimituspäivää.

Niipalan tila sitoutuu muodostamaan satolaatikot mahdollisimman tasapuolisiksi ja monipuolisiksi, mutta varaa oikeuden koota laatikot sisällöltään keskenään erilaisiksi. Tilaaja hyväksyy, että satolaatikoiden sisältö ja suuruus on osaksi riippuvainen kauden viljelyolosuhteista. Niipalan tila sitoutuu raportoimaan säännöllisesti kuulumisia viljelystä ja sadon kehittymisestä.

Tilaajalla on oikeus perua tilauksensa milloin vain. Tällöin kuitenkaan jo laskutettua sato-osuusmaksua ei palauteta. Niipalan tilalla on oikeus perua toimitussopimus kesken satokauden. Tällöin mahdollinen jo maksettu sato-osuusmaksu palautetaan tilaajalle niiltä osin, kuin sato-osuus on toimittamatta.

Satolaatikon sisältöä ei voi satokaudella 2020 räätälöidä yksilölliseksi. Ilmoitetut mahdolliset ruoka-allergiat tai muut rajoitteet pyritään kuitenkin huomioimaan satolaatikkojen kokoamisessa.

Niipalan tila varaa oikeuden tehdä muutoksia toimitusehtoihin. Toimitusehtojen muutoksista tiedotetaan tilaajia ja niiden yhteydessä tilaajalla on oikeus perua tilauksensa. Tällöin mahdollinen jo maksettu sato-osuusmaksu palautetaan tilaajalle niiltä osin kuin sato-osuus on toimittamatta.

Tilaaja lunastaa sato-osuusmaksulla etuosto-oikeuden myös seuraavan satokauden satoon. Vanhoille tilaajille siis tarjotaan ensisijainen mahdollisuus seuraavien kausien sato-osuuksien varaamiseen niiden tullessa myyntiin.

Tilaamalla sato-osuuden tilaaja antaa tuottajalle (Niipalan tila) luvan tiedottaa satoon ja sato-osuuksiin liittyvistä asioista sekä kerätä palautetta toiminnan kehittämiseksi. Niipalan tila ei käytä tietoja muuhun markkinointiin tai luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle ilman tilaajan erillistä valtuutusta.