Tilaa sato-osuutesi

Kuulostavatko seuraavat asiat sinusta hyvältä:

  • Saat paikallisesti tuotettuna koko laajan valikoiman kotimaisia vihanneksia. Perunoiden ja porkkanoiden lisäksi mm. pensaspavut, lehtikaalit, kirsikkatomaatit ja kaskinauriit – yhteensä yli 20 kasvilajiketta! Valikoimaan voit tutustua täällä.
  • Saat kasvikset itsellesi aidosti tuoreina ja maukkaina – parhaimmillaan jopa alle vuorokausi poimimisen jälkeen. Lajikkeet olemme valinneet ensisijaisesti maukkautta tavoitellen.
  • Voit luottaa, että luomuvihannekset on kasvatettu kestävällä, vastuullisella ja luontoa kunnioittavalla tavalla, ilman kemiallisia torjunta-aineita tai lannoitteita ja pellon kasvukunnosta huolehtien. Todistus luomuvalvontaan kuulumisesta löytyy tästä.
  • Voit tulla tutustumaan ja osallistumaan vihannesten kasvatukseen, mukaan talkoisiin tai keskustelemaan ruokaresepteistä. Pääset jatkossa halutessasi esittämään toiveesi viljeltävistä kasvilajeista ja osallistumaan palvelun kehittämiseen.
  • Saat ostettua vihannekset alle torihintojen.
  • Tuet samalla paikallista työllisyyttä sekä suomalaisen pientuotannon säilymistä. Maksamasi summa menee suoraan viljelijälle tuotantokulujen kattamiseen, ilman välikäsiä.

Saat tämän tilaamalla osuutesi kasvimaamme sadosta. Sato-osuutesi toimitamme heinä-marraskuun aikana kahden viikon välein yhteensä kymmenenä satolaatikkona. Laatikot kootaan sadon kypsymisen mukaisesti vaihtelevaksi monipuoliseksi valikoimaksi, josta riittää syötävää useaksi päiväksi. Satolaatikot voit noutaa tilaltamme tai REKO-jaoista Lahdesta ja Salpakankaalta. Rajatuille alueille myös kotiintoimitus. Sato-osuuden hinta satokaudella 2020 on 250€ (sis. alv 14%). Toimitukset REKO-jakoihin alkavat viikolla 28 ja muut sato-osuudet viikolla 29.

Sato-osuuksien tilaus kaudelle 2020 on päättynyt. Sato-osuudet kaudelle 2021 tulevat myyntiin talven aikana!

Tilausehdot

Miksi sato-osuudet ja mikä Kumppanuusmaatalous? Lue lisää täältä.

Löydä kotimaisten kasvisten laaja kirjo uudelleen! Tutustu kasviksiimme!

Kysy rohkeasti lisää, jos jokin jäi askarruttamaan! p. 045 275 0323/Mikko