Tietoa sato-osuudesta

Kun ennakkotilaat Niipalan tilan luomukasvimaan sato-osuuden:

  • Saat paikallisesti tuotettuna laajan valikoiman kotimaisia vihanneksia. Perunoiden ja porkkanoiden lisäksi mm. pensaspavut, lehtikaalit, kirsikkatomaatit ja kaskinauriit – yhteensä yli 20 kasvilajiketta! Valikoimaan voit tutustua täällä.
  • Saat kasvikset itsellesi aidosti tuoreina ja maukkaina – parhaimmillaan jopa alle vuorokausi poimimisen jälkeen. Lajikkeet olemme valinneet ensisijaisesti maukkautta tavoitellen.
  • Voit luottaa, että luomuvihannekset on kasvatettu kestävällä, vastuullisella ja luontoa kunnioittavalla tavalla, ilman kemiallisia torjunta-aineita tai lannoitteita ja pellon kasvukunnosta huolehtien. Todistus luomuvalvontaan kuulumisesta löytyy tästä.
  • Voit tulla tutustumaan ja osallistumaan vihannesten kasvatukseen, mukaan talkoisiin tai keskustelemaan ruokaresepteistä. Pääset jatkossa halutessasi esittämään toiveesi viljeltävistä kasvilajeista ja osallistumaan palvelun kehittämiseen.
  • Saat ostettua vihannekset alle torihintojen.
  • Tuet samalla paikallista työllisyyttä sekä suomalaisen pientuotannon säilymistä. Maksamasi summa menee suoraan viljelijälle tuotantokulujen kattamiseen, ilman välikäsiä.

Saat tämän tilaamalla osuutesi kasvimaamme sadosta. Sato-osuutesi toimitamme heinä-marraskuun aikana kahden viikon välein yhteensä kymmenenä satolaatikkona. Kaudella 2021 on saatavina myös pienempi sato-osuus, joka on mitoitettu paremmin yhden hengen talouksille. Laatikot kootaan sadon kypsymisen mukaisesti vaihtelevaksi monipuoliseksi valikoimaksi, josta riittää syötävää useaksi päiväksi. Satolaatikot voit noutaa maatilaltamme, uudesta noutopisteestä Lahden Kauppakeskus Triosta tai REKO-jaoista Lahdesta ja Salpakankaalta. Sato-osuuden hinta satokaudella 2021 on 280€ ja pienen sato-osuuden 200€ (sis. alv 14%). Toimitukset pyritään aloittamaan viikoilla 27-28. Toimitusten aloituksesta tiedotetaan lähempänä.

Sato-osuuksien myynti kaudelle 2021 käynnistyy helmikuussa!

Tilausehdot

Miksi sato-osuudet ja mikä Kumppanuusmaatalous? Lue lisää täältä.

Löydä kotimaisten kasvisten laaja kirjo uudelleen! Tutustu kasviksiimme!

Kysy rohkeasti lisää, jos jokin jäi askarruttamaan! p. 045 275 0323/Mikko