Tilaa sato-osuutesi

Niipalan tilan luomukasvimaa toteuttaa kumppanuusmaatalouden toimintamallia. Kasvimaan sato myydään ennakkoon jo keväällä suoraan kuluttajille ja tuotanto mitoitetaan myytyjen sato-osuuksien mukaiseksi.

Ostamalla sato-osuuden varmistat itsellesi heinä-marraskuun aikana yhteensä kymmenen monipuolista satolaatikkoa kasvimaamme antimia. Satolaatikot toimitetaan kahden viikon välein.

Satolaatikot voit noutaa suoraan maatilaltamme tai REKO-jaoista Lahdesta ja Salpakankaalta. Lisäksi perustamme uuden kiinteän noutopisteen Lahden keskustaan. Sen avulla voimme tarjota joustavat noutoajat ja olla helposti saavutettavissa myös lahtelaisille. Tarkat tiedot noutopisteestä ilmoitamme kevään aikana.

Laatikot kootaan sadon kypsymisen mukaisesti noin kymmentä eri kasvilajia sisältäväksi herkulliseksi valikoimaksi, josta riittää syötävää useaksi päiväksi. Kaudella 2021 on valittavissa myös pienempi yhden hengen talouksille mitoitettu sato-osuus, jonka satolaatikot sisältävät n. seitsemää eri kasvilajia.

Sato-osuuden tilaamalla saat:

  • Paikallisesti tuotettuna laajan valikoiman kotimaisia vihanneksia – kauden aikana yhteensä noin 30 kasvilajiketta! Valikoimaan voit tutustua täällä.
  • Saat kasvikset itsellesi aidosti tuoreina ja maukkaina – parhaimmillaan jopa alle vuorokausi poimimisen jälkeen. Lajikkeet olemme valinneet ensisijaisesti maukkautta tavoitellen.
  • Voit luottaa, että luomuvihannekset on kasvatettu kestävällä, vastuullisella ja luontoa kunnioittavalla tavalla, ilman kemiallisia torjunta-aineita tai lannoitteita ja pellon kasvukunnosta huolehtien. Todistus luomuvalvontaan kuulumisesta löytyy tästä.
  • Tuet paikallista työllisyyttä sekä suomalaisen pientuotannon säilymistä. Maksamasi summa menee suoraan viljelijälle tuotantokulujen kattamiseen, ilman välikäsiä.
  • Voit halutessasi tulla tutustumaan ja osallistumaan vihannesten kasvatukseen, mukaan talkoisiin tai keskustelemaan ruokaresepteistä. Pääset jatkossa halutessasi esittämään toiveesi viljeltävistä kasvilajeista ja osallistumaan palvelun kehittämiseen.
  • Saat vihannekset alle tilamyymälämme sekä torikauppiaiden hintojen.

Sato-osuuden hinta satokaudella 2021 on 280€ ja pienen sato-osuuden 200€ (sis. alv 14%). Toimitukset aloitetaan viikoilla 27-28.

Tilausehdot

Miksi sato-osuudet ja mikä Kumppanuusmaatalous? Lue lisää täältä.

Löydä kotimaisten kasvisten laaja kirjo uudelleen! Tutustu kasviksiimme täällä

Kysy rohkeasti lisää, jos jokin jäi askarruttamaan! p. 045 275 0323/Mikko